EPA-U Energielabel

 

Een energielabel opstellen en afmelden(rechtsgeldig maken) is een gespecialiseerde taak welke wordt uitgevoerd door een bouwkundige in het bezit van het EPA U diploma adviseur/opnemer en levert een gecertificeerde dienst. 

Duurzame energieoplossingen hebben de toekomst.

Het energielabel laat u zien wat de huidige energieprestatie van uw pand of met het pand dat u wilt (ver)kopen is. Een EPA-label geeft aan wat de stand van zaken is u voldoet aan de wet en heeft een 0 meting in handen. U kunt  gaan denken aan duurzame toekomst voor uw vastgoed. 

Laat uw energieonderzoek door AAA-Lex Offices uitvoeren. Dan ontvangt u het EPA-label op korte termijn .Omdat AAA-Lex offices gespecialiseerd  is in het verduurzamen van vastgoed  is ook de combinatie met een Modulatieplan van G naar Groen en /of een Meerjarig  Duurzaam Onderhoudsplan (MJDOP) voor bedrijfspanden bij AAA-Lex Offices mogelijk.

Wet en regelgeving. Sinds 1 januari 2008 zijn verkopende en/of verhurende eigenaren verplicht bij mutatie de koper/huurder een energielabel te overhandigen.  Met ingang van 1 januari 2015 heeft minister Blok een sanctiebeleid ingevoerd de boete kan oplopen tot wel €20.000,– bij het niet leveren van het energielabel.

 

12 + 10 =