Bedrijfsprofiel

AAA-Lex Offices is een onafhankelijk en professioneel ingenieursbureau. Het bestaat uit een flexibel team van bouwkundig ingenieurs en professionele fotografen. Dit team werkt dagelijks aan uiteenlopende vastgoedprojecten; met passie en grote precisie worden objectgegevens en foto’s vastgelegd in overzichtelijke rapportages en kwalitatief hoogstaande presentaties.

In de loop der jaren is de dienstverlening uitgebreid met nieuwe producten: Op dit moment erg populair onder onze vaste klanten bieden we technisch totaal pakket aan met: Plattegronden, Meetrapporten, Energielabels, Puntentelling, Duurzaamheidadvies, Verbeterplannen. Zodat uw vastgoed met 1 opdracht volledig in kaart wordt gebracht. eventueel uit te breiden met vastgoed fotografie.

Bel ons gerust op en vraag naar de mogelijkheden.

Kenmerkend voor AAA-Lex Offices

  • Ervaren en energiek team specialisten
  • Professionele en snelle uitvoering
  • Werkniveau HBO of Universitair
  • Korte lijnen en horizontale bedrijfsstructuur
  • Eén aanspreekpunt per project
  • Scherpe tarieven
  • Korte doorlooptijden
  • Hoogwaardige kwaliteit eindproducten
  • Gecertificeerd door EPG-Certificering voor Energielabels EP W-U (NTA8800)

Het team en kantoor

Het team van AAA-Lex Offices bestaat uit gemotiveerde professionals met een brede kennis en een goede kijk op het vak. Al onze specialisten hebben een HBO- of universitaire opleiding en beschikken over een ruime hoeveelheid praktijkervaring. Individuele kwaliteiten en interesses van medewerkers worden optimaal benut; opdrachtgevers zien dit terug in de kwaliteit van het eindproduct.

Bent u benieuwd naar de gezichten en het kantoor van AAA-Lex Offices, Zie hieronder een artikel over ons kantoor en onze medewerkers uit het blad Business Haaglanden.

Opdrachtgevers door heel Nederland

AAA-Lex Offices is inmiddels een gevestigde naam in bedrijfs-onroerend goed. Veel makelaars, vastgoedbeheerders, adviesbureaus en projectontwikkelaars maken gebruik van onze diensten. Door voortdurende  kennisuitwisseling met deze opdrachtgevers, kan er snel worden ingespeeld op behoeften vanuit de markt. Daarnaast houden wij altijd rekening met de individuele wensen van onze cliënten.

Samenwerkingspartners

AAA-Lex Offices werkt samen met gerenommeerde partners zoals:

Funda In Business
Floorplanner