NEN-2580 Meetrapporten

NEN 2580 GO woning – 

Direct een betrouwbaar inzicht in uw vloeroppervlakte? Bij huur, koop of verkoop van u woning speelt de (berekening van) vloeroppervlakte een grote rol. In de praktijk ontstaat hier nogal eens onduidelijkheid over. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen de bruikbare, de netto en de bruto vloeroppervlakte. Een NEN 2580 meting biedt uitkomst.

Waarom NEN 2580 meting?
Zowel bij de verhurende/verkopende partij als bij de hurende/kopende partij is er vaak behoefte aan een helder inzichtelijk meetrapport door een onafhankelijke partij. AAA-Lex offices is gecertificeerd voor het maken van uitsluitend NEN 2580-metingen volgens de landelijke NEN 2580-norm. Deze geven de enige juiste, objectieve maten van het bruikbare vloeroppervlak aan.

Het NEN 2580 meetenergielabel

Een oppervlaktemeting draait om inzicht. Daarom ontvangt u van ons:

Een duidelijke rapportage met plattegronden
Een overzicht van alle vloeroppervlakten per ruimte en per verdieping
Een NEN 2580 meetenergielabel.
Vloeroppervlakte berekenen in combinatie met ander onderzoeken
Als landelijk architecten en ingenieursbureau is AAA-Lex Offices een objectieve, betrouwbare partij om vloeroppervlakte te berekenen. Vaak combineren onze adviseurs het opstellen van meetstaten met andere onderzoeken, zoals asbestinventarisaties en Epa ( energielabel) inspecties. Per slot van rekening lopen zij toch al met de bouwkundige tekeningen in de hand door het gebouw. Een mooie gelegenheid om het gebouw meteen ook op die aspecten te laten controleren. De resultaten kunnen als combinatieonderzoek worden gepresenteerd in een helder, inzichtelijk rapport met aanbevelingen voor oplossingen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

12 + 14 =