Modulatie Plan: van G naar Groen

Waarom een modulatieplan van G naar groen?

Gebouweigenaren kunnen hun vastgoed verduurzamen met als doel energie te besparen, het comfort verbeteren of de waarde van de gebouw te verhogen. Om inzichtelijk te maken waar de mogelijkheden liggen kan een modulatieplan  worden opgesteld. Dit modulatieplan geeft inzicht in welke stappen er moeten worden ondernomen om het energielabel te verbeteren naar een Groen label. Vastgoed financiers (banken) stellen steeds vaker de eis dat uw te financieren vastgoed een duurzaam gebouw dient te zijn, met andere woorden een gebouw met een groen energielabel. Rentevoordelen en een hogere financiering is vaak het gevolg van een duurzame upgrade van uw gebouw.

Voor een modulatieplan komt onze gecertificeerde adviseur bij u langs om een opname te doen. Aan de hand van deze opname wordt ook het concept energielabel (0 meting) vastgesteld.

Deze adviseur zal ook met u in gesprek gaan om uw wensen te bespreken. Dit zal resulteren in een adviesrapport. Dit advies bestaat uit een beoordeling van de huidige staat van uw gebouw en een advies hoe u deze kunt verbeteren naar een groen label . 

9 + 2 =