Energielabel

Een Energielabel wonen opstellen en afmelden(rechtsgeldig maken) is een gespecialiseerde taak welke wordt uitgevoerd door een bouwkundige in het bezit van het EPA W diploma adviseur/opnemer en levert een gecertificeerde dienst.

Duurzame energieoplossingen hebben de toekomst.

Het Energielabel laat u zien wat de huidige energieprestatie van uw woning(en) of de woningen u wilt (ver)kopen is. Een EPA W energielabel geeft aan wat de stand van zaken is, u voldoet aan de wet en heeft een 0 meting in handen. U kunt gaan denken aan duurzame toekomst voor uw vastgoed.

Laat uw energieonderzoek door AAA-Lex Offices uitvoeren. Dan ontvangt u het EPA energielabel op korte termijn .Omdat AAA-Lex offices gespecialiseerd is in het verduurzamen van vastgoed is ook de combinatie met een Modulatieplan van G naar Groen en /of een Meerjarig Duurzaam Onderhoudsplan (MJDOP) voor woningen bij AAA-Lex Offices mogelijk.

Wet en regelgeving. Sinds 1 januari 2008 zijn verkopende en/of verhurende eigenaren verplicht bij mutatie de koper/huurder een energielabel te overhandigen. Met ingang van 1 januari 2015 heeft minister Blok een sanctiebeleid ingevoerd de boete kan oplopen tot wel € 410,– bij het niet leveren van het energielabel.

Voor meer informatie omtrent Energielabel zie de volgende links:

RVO Energielabel
Puntentelling WWS
Subsidies

15 + 11 =