Bouwkundige aanvragen:

Om een bouwvergunning aan te vragen worden bouwaanvraagtekeningen bij de bouwaanvraag overlegd. Het Besluit Indieningsvereisten Bouwvergunning (BIAB) beschrijft welke stukken ingediend moeten worden en aan welke eisen ze moeten voldoen. Het is dan ook belangrijk dat bouwaanvraagtekeningen hier aan voldoen, anders kan de gemeente uw bouwaanvraag weigeren. Bouwaanvraagtekeningen zijn net iets verder uitgewerkt dan het definitieve ontwerp. Er wordt in deze tekeningen informatie gegeven over afmetingen van trappen en balustrades, deuren en ramen worden de afmetingen van de ruimtes nauwkeurig weergegeven. Van de belangrijke knooppunten worden detailtekeningen gemaakt en wordt aangegeven hoe bijvoorbeeld de ventilatie is geregeld. Het maken van bouwaanvraagtekeningen is dus heel secuur en gedetailleerd werk en er kan heel veel van af hangen dus het is belangrijk dat het goed gebeurt.

AAA-lex Offices kan de bouwaanvraagtekeningen voor u regelen. Soms zijn wij zelf verantwoordelijk voor het ontwerp van een bedrijfspand maar we werken ook de ontwerpen van derden verder. We werken voor particulieren, bedrijven, aannemers en collega architectenbureaus.

AAA-Lex offices is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitwerken van diverse bouwprojecten. Bouwtechnische tekeningen zijn hier een belangrijk onderdeel van. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk details kunnen zijn. Hier besteden we dan ook veel aandacht aan. Maar tegelijkertijd zorgen we ervoor dat we de grote lijnen niet uit het oog verliezen.
Wilt u uw bedrijfspand ontwerpen en bent u op zoek naar een ontwerpbureau? Neem dan contact op met AAA-Lex Offices wij informeren u graag over de mogelijkheden.

5 + 5 =